NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

23 Abr

Bossa & Rosa

Feliç Sant Jordi!En El Triangle volem desitjar-te un feliç Sant Jordi amb una rosa en la qual caben tots els teus desitjos, veuen a descobrir-la!Per aconseguir-la, només hauràs de dirigir-te al nostre stand situat en l'entrada principal del centre i apuntar-te gratis a la nostra newsletter.* ...

Noticia

17 Abr

Aquest Sant Jordi obrim!

Diumenge que ve 23 d'Abril dia de Sant Jordi El Centre Comercial El Triangle obrirà les seves portes en horari habitual de 10:00 a 22:00.Veuen a visitar-nos i celebra Sant Jordi amb nosaltres!

Noticia

12 Abr

Estrenem nou Starbucks al Centre Comercial El Triangle!

Tenim alguna cosa nou que mostrar-te!I és que el Centre Comercial El Triangle presenta la nova tenda de Starbucks!Veuen a visitar-nos i descobreix-la!

Noticia

10 Abr

Yobbiks arriba al Centre Comercial El Triangle

El Dilluns 10 d'Abril arriba *Yobbiks al Centre Comercial El *Triangle.Ets un fanàtic dels *speed *cubes? Aquest és el teu lloc! Compta amb més de 100 tipus de galledes diferents, a més de puzles d'enginy i productes de pop *culture. Veuen a visitar-nos al Centre Comercial El *Triangle i descobreix-los!

Noticia

10 Abr

Spring Style

Ja és primavera al Centre Comercial El Triangle.Estrena temporada amb les millors marques de moda, complements i accessorisTot i molt més al Centre Comercial El Triangle.