NOTÍCIES & ACCIONS

Si vols estar al corrent de les últimes notícies i els esdeveniments més actuals del Centre Comercial El Triangle visita'ns setmanalment per estar al dia.

Noticia

06 Jul

Happy Wifi

Gaudeix del nostre WIFI GRATIS al teus dispositius i comparteix la teva experiència a El Triangle

Noticia

03 Jul

#TRAINTOPARISELTRIANGLE

Fes-te una foto al nostre photocall i guanya una bossa de platja només per participar!* A més entraràs en el sorteig de dos billets en Preferent + estada a París per a dues persones!*Promoció vàlida fins a exhaurir existènciesOn? Centre Co...

Noticia

02 Jul

Yobbiks arriba al Centre Comercial El Triangle

Yobbiks ha tornat al Centre Comercial El Triangle. Ets un fanàtic dels speed cubes? Aquest és el teu lloc! Compta amb més de 100 tipus de galledes diferents, a més de puzles d'enginy i productes de pop culture. Veuen a visitar-nos al Centre Comercial El Triangle i descobreix-los!

Noticia

01 Jul

BIG SALES

Comencem ja amb les rebaixes! al Centre Comercial El Triangle. Apropa't i gaudeix de les gran ofertes que posem a la teva disposició, no les deixis escapar!

Noticia

01 Jul

Agenda Fnac Juliol 2017

Presentacions de llibres, concerts, col·loquis, projeccions, exposicions ... La vida cultural es dóna cita al fòrum del Fnac El Triangle. Des de les tendències més clàssiques a les més avantguardistes, des dels autors consagrats als joves talents, el fòrum del Fnac El Triangle es convert...